logoscurt2

Servicii Digitale Complete

Web Development

La Inventivity.ro, ne mândrim enorm cu transformarea viziunilor tale digitale în realități web concrete. Trăind după mantra noastră, 'Viziunea Ta, Meșteșugul Nostru', ne specializăm pe platformele PHP și WordPress, creând site-uri web care sunt mai mult decât vizual atractive. Acestea captivează publicul și favorizează o comunicare semnificativă. Având un ochi atent pentru estetică și o înțelegere profundă a funcționalității, ne asigurăm că fiecare soluție web pe care o realizăm este unic adaptată. Fiecare design și caracteristică este meticulos selectată pentru a reflecta ethosul și valorile mărcii tale. Scopul nostru final? Stabilirea unei prezențe digitale pentru marca ta care nu doar să iasă în evidență în spațiul online aglomerat, dar și să se angajeze profund și să rezoneze cu publicul său. Alătură-te nouă în această călătorie pentru a crea soluții web care fac cu adevărat diferența.

Application Development

Aici la Inventivity.ro, nu doar proiectăm aplicații iOS și Android; creăm experiențe digitale care captează sufletul mărcii tale. Aplicațiile noastre nu sunt doar simple unelte funcționale; ele sunt adevărate reflexii ale esenței și valorilor mărcii tale. Prin combinarea perfectă a interfețelor intuitive cu cele mai recente avansări tehnologice, ne asigurăm că aplicațiile noastre mobile oferă o experiență de utilizare fără egal. Fiecare atingere, glisare și interacțiune este concepută să fie intuitivă, transformând călătoria utilizatorului prin aplicație nu doar într-o funcție, ci într-o amintire. Colaborează cu noi și să transformăm aspirațiile tale digitale în realități mobile tangibile.

Scalable Hosting

Serviciile noastre de găzduire se disting prin flexibilitate și performanță de vârf. Oferim opțiuni de stocare SSD configurabile, permițându-ți să alegi exact cât spațiu ai nevoie pentru a-ți optimiza site-ul. Cu lățime de bandă nelimitată, baze de date și adrese de e-mail, asigurăm funcționarea fluidă și eficientă a platformei tale online. Știm că nevoile afacerii tale se pot schimba, așa că fiecare soluție pe care o oferim este complet scalabilă, adaptându-se nevoilor tale actuale și viitoare. La noi, angajamentul de a oferi găzduire de înaltă calitate este esențial, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce faci cel mai bine, în timp ce noi ne ocupăm de infrastructura digitală.

SEO Optimization

Serviciile noastre SEO sunt o fuziune între inovație și precizie. Bazându-ne pe cele mai recente tendințe de piață și algoritmi de căutare, oferim strategii adaptate care îți cresc vizibilitatea online. De la cercetări meticuloase de cuvinte cheie la analize aprofundate ale site-ului, ne aplecăm adânc pentru a înțelege dinamica unică a mărcii tale. Angajamentul nostru se extinde la elaborarea de strategii de calitate pentru backlink-uri și monitorizarea continuă a performanței site-ului. Înțelegând că peisajul digital este în continuă schimbare, ne adaptăm și rafinăm tacticile, asigurându-ne că marca ta rămâne în prim-plan. Cu expertiza noastră SEO, nu ne propunem doar să obținem vizibilitate; aspirăm la dominație digitală.

Design & Branding

Serviciile noastre de Branding Digital cuprind o abordare completă pentru construirea identității tale online. Credem că o marcă este mai mult decât un logo sau o schemă de culori; este povestea pe care o spui și experiența pe care o oferi. De la crearea unor designuri vizuale convingătoare și logo-uri memorabile la dezvoltarea unei voci consistente pe toate platformele digitale, ne asigurăm că marca ta rezonează cu publicul țintă. Echipa noastră de experți se apleacă adânc pentru a înțelege viziunea, valorile și obiectivele tale, traducându-le într-o strategie digitală coezivă. Fie că lansezi o nouă marcă sau revitalizezi una existentă, Inventivity.ro se angajează să facă marca ta digitală nu doar recunoscută, ci și de neuitat.

IT Consulting

Oferim servici de consultanță IT ce depășesc granițele spațiului digital. Ne mândrim cu oferirea unui suport tehnic holistic, adaptat provocărilor unice cu care se confruntă fiecare client. Fie că te confrunți cu decizii legate de infrastructură, integrări de software sau optimizări de rețea, consultanții noștri IT experimentați sunt pregătiți să te ghideze. Având o înțelegere profundă atât a sistemelor tradiționale, cât și a tehnologiilor emergente, oferim perspective acționabile și soluții practice. Ne angajăm să asigurăm nu doar funcționarea fără probleme a mediului tău tehnologic, ci și alinierea sa strategică la obiectivele afacerii tale. Cu Inventivity.ro, nu obții doar suport IT; câștigi un partener tehnologic dedicat succesului tău.

Nu doar "cei de la IT"

Angajamentul nostru față de clienți depășește simpla livrare de soluții; este vorba despre a sta alături de tine de la început până la final și chiar și după aceea. Nu ne vedem doar ca fiind "băieții de la IT"; ne imaginăm un parteneriat în care călătorim împreună, navigând peisajul digital. Fiecare provocare cu care te confrunți, o abordăm împreună, iar fiecare victorie este sărbătorită ca o realizare colectivă. Etosul nostru se învârte în jurul înțelegerii profunde a viziunii tale, evoluând cu nevoile tale și oferind în mod constant suport și perspective. Cu Inventivity.ro, nu doar obții un serviciu, ci câștigi un partener pe termen lung dedicat asigurării prosperității demersurilor tale digitale.

eCommerce Development

Ne specializăm în crearea de soluții eCommerce personalizate adaptate nevoilor unice ale afacerii tale. Recunoscând puterea și flexibilitatea WordPress și WooCommerce, utilizăm aceste platforme pentru a crea magazine online care sunt atât prietenoase pentru utilizatori, cât și robuste. Fiecare site eCommerce pe care îl dezvoltăm este mai mult decât un simplu magazin virtual; este o reflectare a esenței și etosului mărcii tale. Echipa noastră se apleacă adânc pentru a înțelege produsele, publicul și dinamica pieței tale. De la listări de produse și gateway-uri de plată, la funcționalități complexe ale coșului de cumpărături și optimizări ale experienței utilizatorului, ne asigurăm că fiecare element este finisat pentru conversie maximă. Cu Inventivity.ro, obții o soluție eCommerce care nu doar arată bine, dar și stimulează vânzările și sporește loialitatea clienților.

PROCESUL

Purtăm o discuție pentru a înțelege mai bine ce are nevoie clientul. Oferim soluții și sugestii pentru ca clientul să obțină cele mai bune rezultate.

Stabilim un buget (dacă proiectul necesită) și un termen limită.

Prezentăm primele rezultate, discutându-le în detaliu cu clientul pentru a stabili avantaje, dezavantaje, etc. Apoi ajustăm în consecință.

Acum că proiectul a ajuns la finalizare, trecem la mentenanța și îmbunătățirea proiectului finalizat și pus în funcțiune.

Căutați Soluții Web cu Prețuri Fixe și Transparente? Descoperiți Pachetele Noastre Personalizate!

Pachet Dezvoltare Website Simplu/Personal

Un website personalizat și responsive, potrivit pentru uz personal sau pentru o afacere mică. Include până la 5 pagini (de exemplu, Acasă, Despre, Servicii, Blog, Contact) folosind platformele PHP și WordPress, asigurând o experiență unică și captivantă pentru utilizatori.

Plan de Hosting Configurabil și Fiabil

Servicii de hosting scalabile cu opțiuni configurabile de stocare SSD, lățime de bandă nelimitată, baze de date și adrese de email. Acest plan este ideal pentru afaceri mici și medii care necesită soluții de hosting fiabile și flexibile.

Pachet de Mentenanță Lunară și Optimizare SEO

Servicii regulate de întreținere a website-ului și optimizare SEO, inclusiv analiza site-ului, cercetare de cuvinte cheie, strategii de backlink și monitorizarea performanței. Adaptate pentru a îmbunătăți vizibilitatea online și clasamentele în motoarele de căutare.