logoscurt2

CREEAZA

INVENTEAZA

arrow, dashed, template

Despre Noi

Viziunea Ta, Meșteșugul Nostru

Prețuim și prioritizăm profund viziunile clienților noștri. "Viziunea Ta, Meșteșugul Nostru" nu este doar un motto; este angajamentul nostru. Folosind aspirațiile tale împreună cu expertiza noastră în dezvoltarea web, design și crearea de conținut, realizăm meticulos soluții digitale adaptate pentru a rezona cu obiectivele tale unice. Alături de noi, visele tale digitale sunt traduse în realități tangibile, asigurând că fiecare pixel și text se aliniază perfect cu ceea ce îți imaginezi.

WEB

DESIGN

AGENCY

Solutii Mobile

proiectăm aplicații iOS și Android care nu sunt doar funcționale, ci reflectă esența mărcii tale. Cu o combinație perfectă de interfețe intuitive și tehnologie de ultimă oră, aplicațiile noastre mobile promit o experiență de utilizare fără egal, transformând fiecare atingere și glisare într-o călătorie digitală memorabilă.

Solutii Web

La Inventivity.ro, soluțiile noastre web sunt întruchiparea 'Viziunea Ta, Meșteșugul Nostru'. Specializându-ne pe platformele PHP și WordPress, realizăm site-uri web care nu doar captivează, ci și comunică. Îmbinând fără cusur estetica cu funcționalitatea, fiecare soluție web pe care o livrăm este personalizată pentru a rezona cu etosul mărcii tale, asigurând o prezență digitală care se remarcă și angajează cu adevărat.

Peste 10 Ani de Experienta, Sute de Clienti Fericiti
0

De ce Noi?

Client-Centric

La Inventivity.ro, clienții noștri sunt în centrul tuturor acțiunilor noastre. Respectând mantra 'Viziunea Ta, Meșteșugul Nostru', prioritizăm înțelegerea, valorizarea și traducerea aspirațiilor tale unice în capodopere digitale. Etica noastră de muncă centrată pe client asigură o abordare colaborativă, consolidând încrederea și oferind soluții care rezonă cu adevărat cu esența și obiectivele mărcii tale.

Solutii Robuste

De la soluții de găzduire robuste care asigură o prezență online fără cusur, la site-uri web meticulos realizate care reflectă esența mărcii tale, suntem aici pentru tine. Dincolo de asta, expertiza noastră SEO garantează o vizibilitate optimă, poziționându-te în avangarda peisajului digital. Încredințează-ne identitatea ta digitală; noi o facem să strălucească.

24/7 Support

Nu ne limităm doar la crearea de minuni digitale; ne dedicăm susținerii lor non-stop. Cu suport 24/7, ne angajăm să ne asigurăm că activele tale digitale funcționează fără probleme, abordând preocupările rapid și eficient. Credem în consolidarea încrederii prin suport neîntrerupt, asigurând călătoria ta digitală alături de noi. Rămâne neîntreruptă și excepțională.

Fa-te Vazut

Inventivity.ro se mândrește cu creșterea vizibilității tale online. Serviciile noastre SEO sunt meticulos concepute, combinând strategii de ultimă oră cu perspective aprofundate de piață. Analizăm, optimizăm și monitorizăm, asigurându-ne că marca ta se clasează constant în vârf. De la cercetarea cuvintelor cheie la strategiile de backlink, ne dedicăm atragerii traficului organic, făcând amprenta ta digitală proeminentă și influentă.

Pricing

money, home, coin

Prețuri Competitive, Ajustabile

La Inventivity.ro, prețurile noastre sunt optimizate pentru fiecare client în parte. Începând de la 15$ pentru servicii de bază, cum ar fi găzduirea unui site web simplu, tarifele se adaptează în funcție de nevoile specifice ale clientului. Indiferent de cerințele tale, prețul va fi întotdeauna competitiv. Ne angajăm să găsim soluții și ajustări care să se încadreze în bugetul tău, asigurându-ne că primești valoare optimă pentru investiția făcută.

SOLUTII

DIGITALE

Căutați Soluții Web cu Prețuri Fixe și Transparente? Descoperiți Pachetele Noastre Personalizate!

Pachet Dezvoltare Website Simplu/Personal

Un website personalizat și responsive, potrivit pentru uz personal sau pentru o afacere mică. Include până la 5 pagini (de exemplu, Acasă, Despre, Servicii, Blog, Contact) folosind platformele PHP și WordPress, asigurând o experiență unică și captivantă pentru utilizatori.

Plan de Hosting Configurabil și Fiabil

Servicii de hosting scalabile cu opțiuni configurabile de stocare SSD, lățime de bandă nelimitată, baze de date și adrese de email. Acest plan este ideal pentru afaceri mici și medii care necesită soluții de hosting fiabile și flexibile.

Pachet de Mentenanță Lunară și Optimizare SEO

Servicii regulate de întreținere a website-ului și optimizare SEO, inclusiv analiza site-ului, cercetare de cuvinte cheie, strategii de backlink și monitorizarea performanței. Adaptate pentru a îmbunătăți vizibilitatea online și clasamentele în motoarele de căutare.